De laatste workshops dit voorjaar

Lieve allemaal,

Met heel veel plezier en liefde heb ik de afgelopen 8 jaar mijn workshops voor hanging baskets gegeven. Het was altijd fijn als deelnemers enthousiast weer weggingen en een half jaar van hun basket konden genieten. Maar aan al dit plezier komt dit voorjaar een einde. En ik heb er een heel goede reden voor. Ik ben Vlindermama aan het opzetten en daar heb ik nu al veel energie voor nodig. Dit voorjaar maak ik 8 voorjaren en 8 najaren vol. Dus een prachtig moment om er een punt achter te zetten.

We gaan nog één keer van al dit moois genieten, vanaf 9 mei staan de workshops gepland en er zijn er al een paar vol! Dus heb je altijd al gedacht: “dat wil ik nog een keer doen en van de basket genieten” dan is dit voorjaar je laatste kans!!!!

Kijk hier voor de data en nog beschikbare plekjes! Ik kijk uit naar je komst, we maken er nog één keer een groot feest van!! Tot in mei bij een workshop!!